arm jahad small

بسته آموزش جامع توسعه مهارت های فردی

معرفی

توسعه فردی عبارت است از پرورش مهارت‌هایی که با استفاده از آن می‌توانید به شکوفایی برسید و به بهترین ورژن خود تبدیل شوید.

مسیر زندگی سرشار از موانع مختلفی است، اگر مانع‌هایی که بر سر راه موفقیت­مان ظاهر می‌شوند را مانند دیوارهایی در نظر بگیریم، توسعه فردی راهی برای از بین بردن و خراب کردن این دیوارها و هموار کردن مسیر رسیدن به اهداف در زندگی است.

توسعه فردی به افراد اجازه می‌دهد از مهارت‌ها و توانایی‌هایشان استفاده کنند، هدف‌های زندگی‌شان را در نظر بگیرند و برای پیشرفت، هدف‌گذاری کنند.

در فرایند توسعه فردی شما روی خودتان سرمایه‌گذاری می‌کنید تا بتوانید از توانایی‌هایی که دارید بهترین بهره را ببرید. توسعه فردی به شما کمک می‌کند فعال باشید و به‌جای اینکه منتظر فرصت‌ها بنشینید، برای خودتان فرصت بسازید.

سرفصل های آموزشی

مهارت خودآگاهی

مهارت خودآگاهی، عبارت اند از توانایی تمرکز بر روی خود و دانستن اینکه چگونه اعمال، افکار یا احساسات شما با استانداردهای درونی شما همسو می‌شوند. شما باید رفتار خود را با ارزش‌های خود هماهنگ کنید و به‌درستی بفهمید که دیگران شما را چگونه درک می‌کنند.

مهارت خودآگاهی
مهارت همدلی

همدلی توانایی درک احساس و تجربۀ دیگران است؛ به این معنی که فرد بتواند خود را جای دیگری بگذارد و دنیا را از چشم او ببیند. مهارت همدلی دو جزء شناختی و عاطفی دارد. جز شناختی یعنی این که فرد بتواند احساس دیگران را بشناسد و تشخیص دهد و جز عاطفی یعنی این که بتواند پاسخ مناسب به آن احساس بدهد.

مهارت همدلی
مهارت روابط بین فردی

مهارت‌های بین‌ فردی شامل توانایی برقراری ارتباط و ایجاد روابط با دیگران هستند که به طور معمول «مهارت‌های افراد» نامیده می‌شوند.

مهارت روابط بین فردی
مهارت برقراری ارتباط مؤثر

برخلاف باور عموم، منظور از ارتباط موثر چیزی فراتر از تبادل اطلاعات است. ارتباط موثر یا (Effective Communication) به معنای فهم احساسات و هدفی است که در پشت هر اطلاعات می‌باشد. به عبارت دیگر برای آن که به طور دقیق بدانید مهارت ارتباط موثر چیست، لازم است بدانید مهارت گوش دادن موثر چیست و آن را یاد بگیرید تا بتوانید تمامی زوایا و معانی موضوعات بیان شده را متوجه شوید. مخاطبتان باید این اطمینان را به دست آورد که شما به خوبی به او توجه دارید و به سخنانش گوش می‌دهید.

مهارت برقراری ارتباط مؤثر
مهارت مدیریت هیجان و مقابله با استرس

مدیریت هیجان یکی از مهارت‌های مهم در زندگی است که به مدیریت آگاهانه، هوشیارانه و خلاقانه هیجانات می‌انجامد. برای آن که بتوانیم هیجان خود را آگاهانه و خلاقانه مدیریت کنیم، لازم است انواع آن را به خوبی بشناسیم و از وجود آن‌ها آگاه باشیم. به عبارتی ساده‌تر، مهارت مدیریت هیجان سبب می‌شود تا بتوانیم احساسات متفاوت را بشناسیم، هیجانات ایجاد شده در شرایط مختلف را پیش‌بینی کنیم و بدانیم که در زمان بروز هر هیجان چه واکنشی باید از خود نشان دهیم.

مهارت مدیریت هیجان و مقابله با استرس
مهارت حل مسئله

منظور از مهارت حل مسئله یا (Problem Solving)، یک فرآیند شناختی – رفتاری است که توسط خود فرد هدایت شده و با کمک آن، راه حل‌های موثر و سازگارانه‌ای برای مسائل زندگی می‌یابد. در واقع حل مسئله یک فرآیند آگاهانه، منطقی، نیازمند تلاش و هدفمند را شامل می‌شود. با تسلط بر این مهارت، در زندگی شخصی خود می‌توانید علل احتمالی یک مسئله را بیابید و برای حل آن موضوع، برنامه‌ای عملی را تهیه نمایید. این مهارت که در دسته مهارت‌های نرم در زندگی جای دارد، به توانایی ما برای حل مشکلات به صورت موثر و به موقع، کمک می‌کند.

مهارت حل مسئله
مهارت تصمیم گیری

مهارت تصمیم گیری توانایی شما در انتخاب یک گزینه از بین دو یا چند گزینه موجود است. در این مهارت که نوعی مهارت حل مسئله محسوب می شود از سه روش اصلی برای تصمیم گیری در مورد یک موضوع استفاده می شود: استفاده از شهود، استدلال و یا ترکیبی از هر دوی اینها.

مهارت تصمیم گیری
مهارت تفکر خلاق

تفکر خلاق، توانایی تفکر درمورد مسائل و مشکلات با روشی نسبتا متفاوت، به‌منظور خلق راه‌حل‌های جدید است. در این راستا روش‌های مختلفی به‌عنوان تکنیک های تفکر خلاق وجود دارد که معمولا برای کمک به مراحل حل مسئله در محیط کار استفاده می‌شوند. با این حال، برای روبه‌روشدن با مشکلات و مسائل خارج از محل کار نیز کاربرد دارند.

مهارت تفکر خلاق
مهارت تفکر نقاد

مهارت‌های تفکر انتقادی یا تفکر نقادانه (Critical Thinking) به شما این امکان را می‌دهند که یک موقعیت را بر اساس کلیه حقایق و اطلاعات موجود، درک کنید و به آن بپردازید. شما هنگام استفاده از این مهارت‌ها، حقایق، داده‌ها و سایر اطلاعات را مرتب و سازماندهی می‌کنید تا یک مشکل را شرح دهید و راه‌حل‌های مؤثری را برای آن پیدا کنید.

مهارت تفکر نقاد
مهارت کنترل خشم

مهارت کنترل خشم مجموعه‌ای از تکنیک‌هاست که به افراد کمک می‌کند تا عصبانیت خود را مدیریت کنند. افراد دارای این مهارت به زودی خشمگین نمی‌شوند و احساس خشم را به روشی درست کنترل می‌کنند. در مقابل عدم کنترل خشم افراد را با مشکلات زیادی روبرو می‌کند و پیامدهای بدی بر جای می‌گذارد.

مهارت کنترل خشم

تیم مدرسین

سوالات متداول

مدرک این دوره از طرف جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی می باشد. این مدرک قابل ترجمه می باشد.

جهاد دانشگاهی یک ارگان مستقل است و زیر نظر هیچ ارگان دیگری نمی باشد و مجوز برگزاری دوره و کارگاه های آموزشی خود را از جهاد دانشگاهی کل کشور دریافت می نماید.

مدرک این دوره جهاد دانشگاهی به منزله مجوز فعالیت شما در این زمینه کاری نمی باشد و صرفا این دوره، یک دوره مهارتی است.

  • صاحبان کسب‌و‌کار
  • مدیران‌عامل
  • مدیران منابع انسانی
  • همه علاقمندانی که دغدغه رشد دارند. از جمله : اساتید، معلمان، مربیان، والدین، دانشجویان، جوانان و نوجوانان و …
  • با نقاط قابل بهبود خود در فضای شخصی و حرفه‌ای مواجه شوید.
  • نقاط قوت و پتانسیل‌های خود را بشناسید.
  • در توسعه مهارت‌های نرم خود بیش از قبل توانمند شوید.
  • و در نهایت به نسخه بهتری از خودتان تبدیل شوید.

مشاوره و ثبت نام

دریافت مشاوره جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی

تماس تلفنی در ساعات 8 الی 15 روزهای شنبه الی چهارشنبه. در دیگر زمانها سوال خود را از طریق پیام در واتس اپ مطرح نمایید.