350,000 تومان
ویژگی های دوره
درباره کارگاه آموزش تحریک الکتریکی مغز (tDCS)
تحریک الکتریکی مغز یک اصطلاح عمومی است که چند روش مختلف از جمله تحریک فراجمجمه ای با جریان الکتریکی مستقیم (tDCS)، تحریک الکتریکی فرا جمجمه ای با جریان نویز تصادفی (tRNS) و تحریک الکتریکی فرا جمجمه ای با جریان متناوب (tACS) را دربرمی گیرد. در همه این روش ها، جریان الکتریکی کوچک و ضعیفی از الکترودهای هادی که روی سطح سر قرار گرفته است، اعمال می گردد. در این روش ها برای اعمال جریان، از الکترودهای با اشکال و ابعاد مختلفی استفاده می شود. متداول ترین نوع تحریک الکتریکی فرا جمجمه ای، tDCS است که استفاده از آن در مطالعات و کاربردهای بالینی در 15 سال اخیر به صورت نمائی افزایش یافته است. اخیراً tACS به دلیل امکان تنظیم فرکانس تحریک آن بر اساس فرکانس امواج مغزی، ایده های جدیدی در مطالعات نقشه برداری مغز ایجاد کرده است و استفاده از tRNS هم روبه گسترش است.
انواع تحریک الکتریکی مغز
سه نوع تحریک الکتریکی مغز وجود دارد: تحریک مثبت (anodal)، منفی (cathodal) و ساختگی (sham). در تحریک مثبت یا anodal، تحریکپذیری عصبی منطقه مورد نظر افزایش مییابد؛ حال آنکه در تحریک منفی برعکس این مسئله صورت میگیرد. حالت ساختگی نیز برای گروه کنترل در مطالعات مورد استفاده قرار میگیرد. در این حالت تحریک کوتاهی صورت میگیرد و پس از آن متوقف میشود. در این حالت فرد متوجه نمیشود چه مدت تحریک بر روی وی صورت گرفته است. بوسیله وجود این حالت است که محققان میتوانند اثر واقعی این روش را در مقایسه با اثر تلقین و یا دارونمایی آن مشخص نمایند.
یکی از مهمترین ابعاد این روش، قابلیت آن در دستیابی به تغییرات صورت گرفته در قشر مغز حتی پس از پایان تحریک است. مدت این تغییرات به طول مدت تحریک و همچنین شدت تحریک بستگی دارد. عملکرد مغز با توجه دپولاریزاسیون و یا هیپرپولاریزاسیون اتفاق افتاده در پتانسیل استراحت غشاء تغییر مییابد.
کاربردهای تحریک الکتریکی
- افسردگی
- میگرن
- بازتوانی پس از سکته مغزی
- رفتارهاي مخاطره جويانه (اعتياد، الكل، سيگار و….)
- بهبود توانمندی های شناختی مانند حافظه، یادگیری، توجه و . . .
- اسکیزوفرنی، بی اشتهایی و پرخوری، وزوز گوش، اختلال درد و …
اهداف و فواید تحریک الکتریکی مغز
- بهبود سرعت پردازش مغز
- تقویت حافظه
- تقویت مهارت های زبانی و گفتاری
- تقویت مهارت های رياضی
- تقویت توانایی
- بهبود هماهنگی حركتی
DC-STIMULATOR PLUS for tDCS
این دستگاه تک کاناله تحریک الکتریکی مغزی می باشد که می تواند جریان ضعیفی را به صورت مستقیم و متناوب تولید کند. قابلیت تنظیم جریان تا ±4,500 µA , و تنظیم زمان تا 30 دقیقه را دارد. به کمک این دستگاه می توان 4 مد استاندارد TDCS( تحریک پیوسته) ،تحریک پالسی،سینوسی و توزیع پیوسته را داشت. همچنین می توانیم گروه شم و یا روش دو سو کور را در مطالعات خود لحاظ کنیم.
خطرات و عوارض جانبی تحریک الکتریکی مغز
تاکنون هیچ گونه خطری در مورد استفاده از این روش گزارش نشده است. اما از آنجایی که tDCS یک روش تحریکی است، اقدامات احتیاطی باید رعایت شود. از جمله استفاده از پروتکل صحیح و اجرای درست آن و همچنین توصیه به احتیاط بیشتر در افراد مستعد ابتلا به تشنج از قبیل صرع.
مواردی جزئی از عوارض جانبی نیز که میتواند حین تحریک در فرد ایجاد شود وجود دارد. این عوارض عبارتند از: سوزش پوست، پدیده Phosphene (دیدن نورهای سفید) در شروع تحریک، تهوع، سردرد، سرگیجه و خارش در زیر الکترود. در یک مطالعه که یک پروتکل بر روی ۵۰۰ نفر اجرا شده بود تنها یک تحریک پوستی خفیف و یک Phosphene به عنوان عوارض جانبی گزارش شد.
سرفصل های آموزشی کارگاه آموزش تحریک الکتریکی مغز (tDCS)
- آشنايی با سيستم بين المللی 20 – 10
- تاريخچه تحريك الكتريكی مغز tES
- معرفی روش های مختلف تحريك الكتريكی مغز
- (tDCS , tACS , tRNS , tPCS)
- روش های اتصال الكترود
- كاربردهای tES در اختلالات مختلف
- کاربردهای tES در توانبخشی شناختی
- کاربردهای tES در افزايش ارتقا عملكرد
- آشنايی با پروتكل هاب مختلف تحريك مغزی
- آشنايی با دستگاه
توانایی های فراگیران پس از پایان کارگاه
- تسلط بر سیستم ۱۰-۲۰
- استفاده از دستگاه های تک کاناله و دو کاناله
- این کارگاه به آموزش روشی نوین در درمان اختلال های اضطرابی دورانی کودکی می پردازد، که به سرعت در جهان رو به گسترش است و برای اولین بار در ایران اجرا می شود.
تیم مدرسین
دکتر نیما گنجی
دکترای تخصی روانشناسی و نوروتراپیست
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی
کسب اطلاعات بیشتر یا مشاوره
تماس تلفنی در ساعات 8 الی 15 روزهای شنبه الی چهار شنبه. در دیگر زمانها سوال خود را از طریق پیام در whatsapp یا Telegram مطرح نمایید. همچنین در صورتی که علاقمند به عضویت در خبرنامه جهت آگاهی از شروع ثبت نام دوره یا کارگاههای جدید هستید فرم زیر را تکمیل نمایید.
سوالات متداول
بلی – جهت شرکت در کارگاه/ آموزشی داشتن حداقل مدرک کارشناسی در هریک از رشته های مجاز الزامی است.
- پزشکی
- روانپزشکی
- نورولوژی
- رشته های مرتبط با علوم اعصاب و حوزه سلامت (علوم شناختی، روانشناسی شناختی، شنوایی سنجی و …)
- روانشناسی (تمامی گرایش ها)
- توانبخشی: کاردرمانی، گفتار درمانی، طب فیزیکی و فیزیوتراپی
- پرستاری
- تربیت بدنی
- فیزیولوژی ورزشی
- هوش مصنوعی
- مهندسی پزشکی
مدرک این کارگاه از طرف جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، معتبر و قابل ترجمه می باشد.
جهاد دانشگاهی یک ارگان مستقل است و زیر نظر هیچ ارگان دیگری نمی باشد و مجوز برگزاری کارگاه و کارگاه های آموزشی خود را از جهاد دانشگاهی کل کشور دریافت می نماید.
مدرک این کارگاه جهاد دانشگاهی به منزله مجوز فعالیت شما در این زمینه کاری نمی باشد و صرفا این کارگاه، یک کارگاه مهارتی است.
بله- با ارائه نامه درخواست به مسئول دپارتمان و پذیرفتن مسئولیت ارسال پستی و همچنین پرداخت هزینه آن، می توانید از طریق پست پیشتاز مدارک خود را دریافت نمایید.
روزهای سه شنبه ارسال پستی خواهیم داشت.
داشتن اینترنت با سرعت مناسب و ترجیحاً استفاده از لپ تاپ الزامی است.
پس از گذراندن جلسات مجازی، جهت آشنایی بیشتر فراگیران با روند کار روی کیس واقعی جلسه عملی برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است برای فراگیرانی که از سایر استان ها در این کارگاه شرکت می نمایند و امکان حضور در جلسه عملی را نداشته باشند فیلم جلسه به صورت کامل روی سایت قرار می گیرد.
بله – جزوات کامل و جامع در قالب فایل PDF همزمان با بارگزاری فیلم های آموزشی، روی سایت قرار خواهد گرفت.
شیوه های برگزاری دوره
جلسات وبیناری
برگزاری جلسات پرسش و پاسخ بصورت وبیناری جهت رفع مشکلات و سوالات درسی فراگیران
دوره های مجازی
شامل ویدیوهای باکیفیت، تکلیف، آزمون آنلاین و جلسات پرسش و پاسخ آنلاین.
دوره های حضوری
در کلاسهای آموزشی حضوری، تحریک الکتریکی مغز را کاملا حرفهای و عملیاتی بیاموزید.
ویژگی های دوره های مجازی
مشاوره و پشتیبانی
روش های متفاوت پشتیبانی و رفع اشکال به طور کامل برنامه ریزی شده است و شما میتوانید به صورت متنی، صوتی و تصویری با استاد دوره در ارتباط بوده و مشکلات خود را برطرف نمایید.
دسترسی به منابع
در طول دوره آموزش مجازی و همچنین تا ۶ ماه پس از اتمام دوره به تمامی فایلها، منابع و ویدیوهای جلسات دوره که به تشخیص استاد دوره قرار خواهند گرفت، در پروفایل اختصاصی خودتان دسترسی خواهید داشت.
مدرک معتبر و قابل ترجمه
مدرک ارایه شده توسط جهاد دانشگاهی معتبر و قابل ترجمه می باشد.
سرفصل های بروز و کاربردی
سرفصل های دوره به صورت کاملا کاربردی، به روزرسانی شده و متناسب با نیاز بازار کار حال حاضر جامعه چیده شده اند.
گالری تصاویر
نظرات فراگیران قبلی
مطالب ارایه شده در دوره آموزش آی سی یو (ICU) شامل قسمت های تئوری و عملی فراتر از مطالبی بود که در طی دوران کارشناسی در دانشگاه فراگرفته بودم. مطالب بصورت مفهومی و با شیوایی و بلاغت خوبی به متقاضیان انتقال داده میشد.
احترامی که برای دانش پذیران قایل بودند و پیگیری هایی که برای ما انجام شد مثال زدنی بود.
علیرضا حیدری
دانش پذیر دوره icuمن در نوزدهمین دوره جامع آموزش ایمپلنت های دندانی شرکت کرده ام. به دوستانیکه قصد دارند کار ایمپلنت را برای اولین بار شروع کنند شرکت در این دوره را در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی توصیه می کنم. شرایط فراهم شده در فضای جهاد دانشگاهی و معرفی بیمار به هر شرکت کننده و نظارت دقیق اساتید و واگذاری صفر تا صدی کار عملی به شرکت کنندگان از ویژگی های منحصر به فرد آموزش ایمپلنت در این واحد می باشد.
دکتر معین عباسلو
دندانپزشکسلام، همه چیز عالی بود، ممنونم برای اطلاع رسانی و هماهنگی خوبتون، و اینکه استاد فوق العاده بود. هم با انرژی تدریس کرد هم به همه ی سوال هایی ک ازشون میشد خیلی با حوصله جواب میدادن. حتی از استاد هایی ک توی دانشگاه برامون تدریس میکردن، هم خیلی بهتر بودن.
از اینکه شرکت کردم واقعا خیلی خوشحالم
شادی دودانی
کارشناس ماماییسلام روز شما به خیر. من در ششمین دوره آموزش ترمیمی زیبایی شرکت کرده بودم. من واقعا از این دوره راضی بودم. خیلی نکات اموزنده یاد گرفتم. اساتید با جان و دل تدریس میکردند، محتوای مطالب دوره زیبای خیلی متنوع کاربردی و عالی بود.
دکتر زهره فرح روز
دندانپزشکchat_bubble_outlineنظرات
قوانین ثبت دیدگاه
350,000 تومان
سارا
هزینه این دوره چنده؟
بیتا
سلام.وقتتون بخیر. من میخوام دوره نوروفیدبک رو شرکت کنم، نیاز هست این دوره رو هم بگذرونم؟
فاطمه
سلام من دانشجوی مهندسی پزشکی هستم و هنوز فارغالتحصیل نشدم، امکان شرکت در این دوره رو دارم؟