20% تخفیف شهریه ثبت نام ویژه تمامی اعضای باشگاه دانش پذیران جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی

243 1

با عنایت به اهمیت و ضرورت مدیریت ارتباط با رسانه­ ها و ارتقای کیفیت ارتباط بین متخصصان حوزه سلامت با رسانه ­ها، دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت با همکاری دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی اقدام به برگزاری اولین دوره پودمانی ارتباطات سلامت، ویژه اعضاء هیات علمی و مدیران حوزه سلامت و همچنین سایر علاقمندان به این حوزه نموده است.

زمان ثبت نام اعضای هیات علمی و مدیران نظام سلامت: 21 لغایت 28 تیرماه 1400

رمان ثبت نام سایر مخاطبان: 15 لغایت 22 تیرماه 1400.  تا تاريخ 10 مرداد ماه تمديد گرديد

مبلغ شهریه ثبت نام آزاد این دوره 720.000 تومان می باشد که با دریافت 20% تخفیف شهریه ثبت نام اعضای باشگاه دانش پذیران جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی شما مبلغ 576.000 تومان واریز می نمایید.

نکته: جهت دریافت کد معرف (تخفیف) 8 رقمی 20% شهریه ثبت نام و عضویت در باشگاه دانش پذیران جهاد دانشگاهی فرم زیر را تکمیل نمایید.

فرم دریافت کد معرف (تخفیف) و عضویت همزمان در باشگاه دانش پذیران

پس از دریافت کد معرف (تخفیف) 8 رقمی تخفیف 20% ای با مراجعه به لینک های زیر ثبت نام خود را تکمیل نمایید.

شيوه نامه اعضا هيئت علمی

لينک ثبت نام ويژه اعضا هيئت علمی